TOATE preturile contin TVA de 19%. Informatiile si imaginile prezentate sunt orientative si pot varia fata de realitate. Dupa efectuarea comenzii un reprezentant vanzari va va contacta telefonic. Pentru produsele de pe site care intra sub incidenta Legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor din Romania,pentru achizitionare TREBUIE sa va prezentati la magazinul nostru.

PISTOL CU GLONT BAIKAL - MP VIKING 446 cal. 9x19 mm

PISTOL CU GLONT BAIKAL - MP VIKING 446 cal. 9x19 mm

PISTOL CARE A PATRUNS PENTRU PRIMA DATA PE PIATA DIN ROMANIA.

cal. 9x19

Lungimea tevii 112.8

Greutatea neincarcat 830 g.

Aparat de ochire in trei puncte

Capacitatea incarcatorul 18 cartuse

Detalii


2 374,05lei cu TVA

1 produs în stoc

5 other products in the same category:

Design-ul de baza al MP VIKING 446 este similar cu cel al pistolului cal. 9x19 mm Yarygin, care a intrat in folosinta armetei ruse incepand din 2003. Noul pistol combina cele mai recente realizari din domeniul tehnologiei si inginerieie materialelor. Rama pistolului este fabricata din poliamida de inalta rezistenta care imbraca perfect corpul si ghidajele metalice ale acestuia. Are de asemenea cel mai nou sistem de control al reculului si de blocare a culatei. Mecanismul de tragere permite executarea focului atat in modul SA cat si DA. Parghia de siguranta, in sistem abidextru, permite utilizarea in conditii de siguranta maxima. Incarcatorul poate fi utilizat cu usurinta atat pe stanga cat si pe dreapta, iar controlul incarcarii poate fi facut atat vizual cat si tactil.

Folosire si performantele pistolului puteti viziona in filmele de pe link-urile de mai jos http://www.youtube.com/watch?v=CQ8taAke8Gs&feature=related  

http://www.youtube.com/watch?v=CQ8taAke8Gs