TOATE preturile contin TVA de 19%. Informatiile si imaginile prezentate sunt orientative si pot varia fata de realitate. Dupa efectuarea comenzii un reprezentant vanzari va va contacta telefonic. Pentru produsele de pe site care intra sub incidenta Legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor din Romania,pentru achizitionare TREBUIE sa va prezentati la magazinul nostru.

BAIKAL - Clasica - Model 43 M, cal. 12/76

BAIKAL - Clasica - Model 43 M, cal. 12/76

Arma clasica, cu doua tevi juxtapuse. Destinata celor care apreciaza vanatoarea in stil clasic. Experienta de peste 55 de ani in fabricare acestui model a uzinelor Ihzesvky ii confera un design fiabil, calitati de tragere exceptionale toate la preturi extrem de atractive.

Detalii


1 249,50lei cu TVA

Disponibilitate: PRODUS DISPONIBIL IN CURAND

23 other products in the same category:

Cu tragaci dublu. La actionarea tragaciului din fata declanseaza teava din dreapta, iar la actionarea tragaciului din spate declanseaza teava din stanga. Siguranta este automatata si se aseaza pe pozitia "asigurat" la fiecare deschidere a armei. Arma poate fi inchisa, fara ca cocoasele sa ramana armate, prin inchiderea armei mentinand tragaciurile apasate.

Cal. 12/70

Lungimea tevii 710 mm

Greutate 3,4 kg