Servicii oferite

1. Inchiriere arme

RENTARM va pune la dispozitie servicii de inchirere arme si munitie de inalta calitate, oferta noastra fiind destinata atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, dar in special firmelor de securitate private. Experienta noastra in acest domeniu ne permite sa va oferim diversitate, calitate, dar si preturi foarte accesibile. Serviciile de inchiriere arme respecta toate prevederile cu privire la regimul armelor si al munitiilor, astfel ca veti beneficia de o colaborare bazata pe profesionalism si seriozitate.

Ce fel de arme va oferim spre inchiriere? In functie de cerintele clientilor nostri, incercam sa ne ridicam mereu la cele mai inalte standarde si sa inchiriem cele mai performante arme de aparare si paza, arme de vanatoare, arme de tir, arme de autoaparare si munitii. Mai precis, va oferim pistoale de paza si aparare marca Makarov, calibrul 9x18 mm si va furnizam si munitia necesara atat pentru executarea antrenamentelor, cat si serviciului de paza si aparare.

Mai precis, setul complet este alcatuit dintr-un pistol cu doua incarcatoare, toc, vergea si 12 cartuse. Pentru ca ne caracterizam prin seriozitate si corectitudine, suntem dispusi sa negociem tariful de inchiriere, acesta fiind stabilit in functie de numarul de seturi care a fost solicitat, dar si de perioada pentru care se doreste contractul de inchiriere. Cu toate acestea, va putem asigura ca tarifele practicate de catre firma noastra sunt sub tarifele percepute de concurenta din acest domeniu.

Inchiriere arme RENTARM – descopera mai multe online!

Deoarece vrem sa ne facem cat mai cunoscuti, acum puteti afla totul despre firma noastra online. De aceea, va invitam sa aflati mai multe despre serviciul nostru de inchiriere arme si despre produsele pe care vi le punem la dispozitie, operatorii nostri fiind mereu disponibili pentru dumneavoastra. Va asteptam!

Cautati servicii inchiriere arme? RENTARM va intampina cu preturi negociabile si produse de inalta calitate.

Conditii de baza pentru inchiriere arme

Deoarece ne dorim sa mentinem un anumit standard al serviciilor noastre, politica firmei a stabilit cateva reguli de baza pentru potentialii nostri clienti si colaboratori. Astfel, serviciul de inchiriere arme este destinat in mod deosebit firmelor de securitate care indeplinesc toate conditiile prevazute de lege si care au nevoie de arme pentru a-si desfasura activitatea in cele mai bune conditii. In plus, beneficiati de instructaj si service gratuit pentru armele inchiriate.

Cea de-a doua conditie este de natura administrativa si totodata legala, fiind vorba despre contractul de inchiriere. Precizam ca inchirierea armelor este posibila doar pe baza de contract, incheiat pe o perioada determinata, stabilita in functie de intervalul de timp pentru care chiriasul este autorizat de catre organele de politie.

In ceea ce priveste documentatia obligatorie necesara pentru contractul de inchiriere arme, mentionam ca veti avea nevoie de urmatoarele: autorizatia de procurare arme de aparare si paza” eliberat de Politie (in original) si copie dupa Certificatul de inregistrare la Registrul Comertului si Licenta de functionare.


2. Intermediere vanzari arme

Societatea noastra va pune la dispozitie servicii de intermediere vanzari arme, in schimbul unei taxe avantajoase, care va ofera garantia achizitionarii unor produse de inalta calitate, certificate si autorizate. Totul consta intr-un contract de intermediere intocmit conform reglementarilor din Codul Civil si poate fi incheiat intre persoane fizice sau juridice si tertul.


Desigur, rolul nostru este sa mediem incheierea unor contracte avantajoase pentru ambele parti, dar mai ales pentru clientii nostri. Astfel, puteti achitiona produse de vanatoare, de autoaparare si tir sau produse de aparare si paza la cele mai bune preturi datorita serviciilor noastre de intermediere, special concepute pentru satisfactia deplina a clientilor si colaboratorilor fideli, dar nu numai.

Echipa noastra de specialisti se asigura ca drepturile si obligatiile dumneavoastra sunt corect stipulate, astfel ca de-a lungul anilor toti clientii nostri au fost multumiti de serviciile noastre. Reprezentantii nostri va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare, dar si cu recomandari si concultanta de specialitate. Astfel, dumneavoastra puteti fi siguri ca veti avea de castigat de pe urma acestei colaborari bazate pe profesionalism.

De ce sa apelezi la intermediere vanzari arme?

In primul rand, pentru a putea achizitiona arme de la noi, trebuie sa indepliniti cateva conditii de baza. Aceste sunt preluate din legile referitoare la regimul armelor si munitiilor si au in vedere achiztionarea urmatoarelor produse: arme de aparare si paza, arme de autoaparare cu gaze sau bila de cauciuc sau tir sportiv si vanatoare. Pentru a avea acces la aceste categorii de produse, trebuie :

  • Sa aveti varsta de 18 ani
  • Sa detineti autorizatia de cumparare de la Politie din raza dumneavoastra de domiciliu
  • Sa va prezentati personal la sediul magazinului nostru fizic
  • In ceea ce priveste serviciul de intermediere vanzari arme, societatea noastra joaca rolul de mediator de cativa ani, timp in care toti clientii nostri au fost multumiti de contractele incheiate. Specialistii nostri se ocupa de tot ceea ce trebuie pentru o intermediere de succes, tinand cont de preferintele si necesitatile dumneavoastra.


Alege specialistii RENTARM in intermediere vanzari arme?

Sunteti o firma de securitate privata sau o persoana fizica interesata de achizitionarea unor arme de cea mai buna calitate? Noi va oferim cele mai bune servicii de intermediere vanzari arme, prin care puteti obtine un pret excelent si o colaborare de lunga durata. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

Doriti intermediere vanzari arme? RENTARM va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de specialitate!


3. Transport arme si munitii

Executam, la solicitare, transportul armelor si munitiilor, proprietatea persoanelor fizice si juridice, in baza unuin contract, tarifele fiind satbilite functie de cantitatea produselor si distanta pana la destinatie.


4. Vanzare arme si munitie

Prin intermediul magazinului nostru va punem la dispozitie urmatoarele categorii de produse si servicii:

1. Armament 

1.1. Arme de aparare si paza - arme de foc scurte, omologate sau recunoscute in conditiile prevazute de lege, destinate sa asigure apararea vietii, integritatii si libertatii persoanelor fizice, precum si bunurilor apartinand persoanelor fizice sau juridice; 
1.2. Arme de vanatoare - arme destinate practicarii vanatorii, cu una sau mai multe tevi, care folosesc munitie cu glont sau/si cu alice, omologate sau recunoscute in conditiile prevazute de lege; 
1.3. Arme de autoaparare - arme neletale scurte, special confectionate pentru a imprastia gaze nocive, iritante, de neutralizare si proiectile din cauciuc, in scop de autoaparare; 
1.4. Arme de tir - arme destinate practicarii tirului sportiv, omologate sau recunoscute in conditiile prevazute de lege;

2. Munitii - atat pentru categoriile de arme de aparare si paza cat si pentru cele de vanatoare si tir.


5. Depozitare arme

Compania asigura celor interesati, persoane fizice si juridice, conditii pentru depozitare temporara a tuturor categoriilor de arme si munitiilor aferente, in baza unor contracte de depozit, in spatii avizate si autorizate in acest sens, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.